sports talk Forum Index sports talk
sports talk
 
 acai20111983 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nike air max 95 Dame Rød

 
Post new topic   Reply to topic    sports talk Forum Index -> Test Forum 1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
REGTEDGGRJoined: 07 Nov 2018
Posts: 3

PostPosted: Wed Nov 07, 2018 3:36 am    Post subject: nike air max 95 Dame Rød Reply with quote


I dag tager vi et kig på de officielle billeder af nike Sko Bordeaux. Selv om denne farveway af AM95 ikke har fået en udgivelsesdato endnu, er det sikkert at sige, at vi kommer til at se det hos forhandlere i efterårssæsonen. Udtrykt i en tonal øverste, der bruger Bordeaux og Portvin nuancer, er sko konstrueret ud af en kombination, der omfatter mesh, ruskind og læder. De endda op i æstetikken lidt med brugen af ​​laklæder noteret på den øverste del af gradient sidepaneler. Reflekterende detaljer på hælen, broderet Nike branding på tungen og siden af ​​hælen og en hvid mellemsål komplet skoens udseende.


Ovenfor finder du de officielle billeder af nike Sko 2018 Premium SE gjort i sort, hvid og team orange farveskema. Sagt for at være en premiumgengivelse af modellen, kommer Nike Air Max 95 i en sort øvre lavet i en kombination af forskellige premium teksturerede materialer. Det alt-sorte udseende er så kontrasteret af hitsne af hvid og orange på tungan / branding, og den hvide bemærkede på Air Max-sålenheden.


nike air max 95 Ultra Essential er en moderne opdatering af den ikoniske løber, og den kommer i et andet khaki-tema, der passer perfekt til Fall. Grundlæggende en raffineret opdatering af silhuetten, den har en no-sy konstrueret øvre for en lettere føler. Åndbart net, læder accenter og syntetiske stoffer udgør det design, der er dækket i den mørke grønne nuance, mens en sort sål inspireret af Ultra Moire fuldender det rene to-tone design pænt.

Vi har lige fået ord, nike air max 95 Dame Rød der vælger forhandlere, der allerede bærer den nye Nike Air Max 95 Tonal Olive. Denne helt nye farvelægning fra Nike Air Max 95 vælger en tonal finish som nuancer af Green overtager flertallet af det øvre. Olive nuancer på overtonet øvre resultat i en ren Fall-ready finish. Ledsager den grønne øvre er brugen af ​​kaki, der passer fint sammen med oliven skyggen i hele øvre del. Yderligere funktioner omfatter mesh netting gjort i en Cargo Khaki, en sort mellemsål og toecap og endnu mere Khaki fundet på snørebånd.http://www.hiwishzoom.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    sports talk Forum Index -> Test Forum 1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity