sports talk Forum Index sports talk
sports talk
 
 acai20111983 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adidas AlphaBounce Beste Pris

 
Post new topic   Reply to topic    sports talk Forum Index -> Test Forum 1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
huberygge@msgsafe.ioJoined: 06 Aug 2018
Posts: 5

PostPosted: Mon Aug 06, 2018 6:33 am    Post subject: Adidas AlphaBounce Beste Pris Reply with quoteVi vet atAdidas AlphaBounce Beste Pris hadde gjort det igjen med adidas AlphaBOUNCE. De gjorde alt riktig trekk før lansering, posisjonering det både som en seriøs løper som folk burde ha på seg for å trene og som et livsstilstykke som noen kan bære i enhver situasjon, noe som ærlig er noe selv det varme NMD ikke kan kreve. Men det vi ikke hadde forventet var prispunktet på 100 dollar og den etterfølgende selger ut av debutfargen. Ok, når vi hørte $ 100 prislappen, var det åpenbart at disse skulle gjøre det bra, men på nivået med Ultra Boost og NMD? Det var den store overraskelsen. Og en god en fordi, fordi de bedre andre merkene som Adidas og Under Armor gjør, desto mer sannsynlig lyser det en brann under Nike og Jordan Brand for å gå i spillet, produsere bedre resultater, bedre utseende og ja, bedre priser. Ikke en dårlig måte å introdusere FORGEDMESH og deres nye ta på BOUNCE. Det vil være veldig interessant å se hvordan silhouetten utfører når andre mindre stilige farger veier seg til butikker.

Store nyheter ble annonsert i dag da adidas offisielt avslørte den helt nye Superstar Boost som mange mennesker er sikkert begeistret for. Men Superstar-nyheten stopper ikke der. Her er en annen ny variant av det klassiske skalletåket. Kjent som adidas Superstar Bounce, tar denne nye iterasjonen av den klassiske sneaker seg på en øvre øvre kant med lærdetaljer på hælfliken og innersiden. Deretter har vi en gummi skalletåle for det klassiske utseendet. Avslutning av ting er en ny BOUNCE-enhet som ligner den som brukes påAdidas AlphaBounce Nettbutikk. Sett ovenfor er to tonale fargelegg av all-black og all-white. Se etter adidas Superstar Bounce for å lage debut hos forhandlere 9. februar.

Opprinnelig utgitt tilbake i april i år, har regjerende Champ xAdidas AlphaBounce Lavest Pris nå blitt allment tilgjengelig for alle som ønsker å plukke opp et par. Opplyst av sin sømløse FORGEDMESH øvre, kommer denne samarbeidende fargen på AlphaBOUNCE ferdig i et lys gråskygge på flertallet av skoen med strategiske perforeringer plassert på tå, sidepaneler og ankel for åndbarhet. Andre detaljer inkluderer BOUNCE pute, en støpt EVA hælklemme, ADIWEAR yttersåle, dobbelt merking på tungen og flekkende på mellomsåle.

Fremvist ovenfor er en forhåndsvisning av AlphaBounce EM - en versjon av løpeskoen som er konstruert med konstruert mesh, i stedet for silhouettens tradisjonelle FORGEDMESH-bygge. De smeltede øvre overdelene på toppen av signaturen Adidas AlphaBounce Core Svart Billig mellomsåleenhet, som gir ypperlig komfort og pussing, da det består av EVA-skum som har blitt konstruert for å føle seg mykt og gi en responsiv, elastisk opplevelse når du kjører.

Adidas AlphaBounce Hvite Kjøp har kokt opp noe helt spesielt for å kaste av 2016-17 NCAAA Bowl sesongen som de har skapt spesielle fargeløsninger av adidas Alpha Bounce for å feire sine NCAA partnere. Kollegier med spesialutgave colorways inkluderer Mississippi State, North Carolina State, Miami , Indiana, Texas A & M, Nebraska, Louisville og Western Michigan. Den eneste dårlige tingen hvis du liker noen av disse fargeleggene er at de ikke vil være tilgjengelige for salg, og vil bare bli brukt av høyskole idrettsutøvere.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    sports talk Forum Index -> Test Forum 1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity